SVE BLIŽE UKIDANJU

Američki državni tajnik nominirao Hrvatsku za ulazak u program viznog izuzeća

hrvatska putovnica
PIXSELL
02.08.2021.
u 18:32

Ovaj korak prema putovanjima bez viza prepoznaje ogroman hrvatski napredak da ispuni stroge standarde za zemlje koje sudjeluju u programu. Radujemo se još jačim američko-hrvatskim odnosima - napisao je Blinken

Američki državni tajnik Antony Blinken nominirao je Hrvatsku za ulazak u program viznog izuzeća, odnosno za ulazak u grupu država čijim građanima kojem nisu potrebne vize za putovanje u SAD.  

- Ovaj korak prema putovanjima bez viza prepoznaje ogroman hrvatski napredak da ispuni stroge standarde za zemlje koje sudjeluju u programu. Radujemo se još jačim američko-hrvatskim odnosima - napisao je Blinken. Na tu je objavu reagirao hrvatski premijer Andrej Plenković.

- Potvrđujemo partnerstvo Hrvatska i SAD-a, a najveću korist od ukidanja viza imat će hrvatski državljani koji će moći nesmetano putovati u SAD - poručio je i dodao kako se "radujemo daljnjem razvijanju gospodarske suradnje i poslovnih veza.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije