Kiseljak

Svakodnevne gužve pred područnim uredom Zavoda

markica
Ana Popović
13.01.2012.
u 10:54

U redovima je najviše umirovljenika kojima je svaka ušteda važna. U prosjeku se čeka oko tri sata

S početkom nove godine krenule su i akcije nabave premija zdravstvenog osiguranja po županijama i općinama.

Uplate

Redovi pred područnim uredom Zavoda za zdravstveno osiguranje u Kiseljaku postali su svakodnevica. Na uplate prvog dijela premije zdravstvenog osiguranja čeka se u prosjeku oko tri sata, kazao nam je jedan od građana koji je čekao svoj red. S uplatom prvog dijela premije krenulo se s prvim radnim danom nove godine, ali gužve pred područnim uredom zdravstvenog osiguranja ne jenjavaju ni danas.

Među onima koji strpljivo čekaju svoj red kako bi uplatili prvi dio troškova za popularnu “markicu“ najviše je umirovljenika kojima je svaka ušteda, posebno za lijekove, itekako važna. Inače, iz Zavoda za zdravstveno osiguranje Srednjobosanske županije početkom godine uputili su obavijest svim osiguranicima ovog zavoda da će se uplata premije, kao oblika sudjelovanja osiguranih osoba u troškovima zdravstvene zaštite za 2012. godinu vršiti u dva dijela.

Važenje premija

Uplatu prvog dijela premije osigurane osobe mogu izvršiti zaključno sa 31. ožujkom 2012. godine, a uplaćeni prvi dio premije vrijedit će za razdoblje od 1. siječnja do 30. lipnja 2012. godine.Uplata premija može se izvršiti u nadležnim područnim uredima Zavoda, priopćeno je iz Zavoda za zdravstveno osiguranje Srednjobosanske županije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?