Obiteljsko nasilje

Suprugu najprije premlatio, a potom svukao i fotografirao

Nasilje
Boris Ščitar
29.07.2010.
u 12:26

Po prijavi nesretne supruge policija je uhitila nasilnog agenta SOA-e, a sud zadržao u dvodnevnom pritvoru pa pustio. Navodno već dulje vrijeme zlostavlja i dvije malodobne kćeri.

BJELOVAR – Priča o obiteljskom nasilju bjelovarskog djelatnika Sigurnosno-obavještajne agencije, koju je objavio lokalni tjednik Bjelovarac, danas je tema dana u Bjelovaru. Informacija o tome kako je 42-godišnji agent SOA-e u petak na obližnjem izletištu Planinarac najprije premlatio a potom i svukao do gola i fotografirao suprugu, zgrozila je bjelovarsku javnost.

Na županijskom sudu u Bjelovaru sutkinja Dajana Barberić Valentić, koja je bila dežurna prošlog vikenda, potvrdila nam je da je policija u subotu po,prijavi nesretne supruge uhitila nasilnika te ga u nedjelju privela na razgovor. Sutkinja navodi da mu je nakon saslušanja odredila 48-satno zadržavanje u pritvoru. Već u utorak Općinsko državno odvjetništvo je Općinskom sudu uputilo prijedlog za određivanje pritvora, no sud je odbacio taj prijedlog. Procijenio je da će biti dovoljno učinkovita i mjera opreza zabrane približavanja žrtvi te nasilnika pustio na slobodu.

Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o čovjeku koji već godinama radi u SOA-i i jedan je od njenih najboljih djetanika. Izvori bliski agenciji tvrde da dosad nije imao nikakvih mrlja u karijeri te da nitko nije ni znao za nasilno ponašanje u obitelji. Suprotno tomu, lokalni tjednik nagađa da je nasilnik već duže zlostavljao suprugu i dvije malodobne kćerke, no to su ipak neprovjerene informacije.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?