Prijateljski savjet

Sun tvrdi: Modrić nagovara Balea da mu se pridruži u Realu

\'Tottenham Hotspur\'s Luka Modric (left) celebrates after scoring his side\'s second goal of the game with team mate Gareth Bale Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
14.06.2013.
u 17:05

-Real je svemirska momčad, a Bale bi se fantastično uklopio, zbilja bi nam odlično došao. On bi nam dao drugu dimenziju

Engleski mediji posljednjih se dana najviše bave transferom Garetha Balea. Fantastični Velšanin svojim je igrama za Tottenham zainteresirao velikane poput Manchester Uniteda, reala i PSG-a. Prema pisanju The Suna, Real je za njega spreman ponuditi vrtoglavih 100 milijuna eura, a hrvatski reprezentativac Luka Modrić, njegov bivši suigrač mu Spursima, nagovara ga da mu se pridruži u Madridu.

- Real je svemirska momčad, a Bale bi se fantastično uklopio, zbilja bi nam odlično došao. On bi nam dao drugu dimenziju. Ima fantastičan udarac, brzinu, strašno je jak... On je tip igrača koji bi nam pomogao da napravimo iskorak - rekao je Modrić te dodao:

- Mogu vam reći da smo dobri prijatelji i da je izvanredan igrač. Garantiram to. Bez obzira o kojem klubu na svijetu se radi, s njim u momčadi možete samo dobiti na kvaliteti. Nadama se da će doći u Real, to bi bilo odlično za nas.

>>Modrić za Marcu: Želim biti maestro Realova orkestra

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije