Za Srbijanske medije

Šuker: Srbija će nam donijeti veliku zaradu

davor šuker
Davor Puklavec/Pixsell
20.03.2013.
u 11:42

Ja kao predsjednik moram razmišljati i o ekonomskom aspektu ove utakmice - istaknuo je Šuker

Bio je centarfor na turbo, a danas je predsjednik na mlazni pogon. Davor Šuker – gospodin od glave do pete, baš kakav je bio u dresovima Osijeka, Dinama, Seville, Reala, Arsenala i reprezentacije Hrvatske, dok je još u kopačkama demonstrirao svoj talent i kulturu ponašanja. Tako su srbijanski mediji okarakterizirali predsjednika našeg mogometnog saveza.

Srpski novinari posjetili su Šukera u prostorijama Hrvatskog nogometnog saveza. Šuker je za tamošnje medije izjavio kako očekuje veliku zaradu od ove utakmice.

- Niti jedna utakmica nam neće donijeti veću zaradu od ove sa Srbijom. Ja kao predsjednik moram razmišljati i o ekonomskom aspektu ove utakmice - istaknuo je Šuker te dodao -- Ne mogu vam sa sigurnošću točno reći kolika će zarada biti, ali bit će ogromna. To će biti jedna od najspektakularnijih utakmica. Ovo je prvi puta da se ne prodaju samo ulaznice, nego i VIP saloni, u koje ljudi mogu doći četiri sata ranije, nešto pojesti. Bit će i koncert… Moramo Mjenjati nogomet jer je to postao veliki biznis. Ako to ne učinimo mi koji smo igrali u Njemačkoj, Španjolskoj, Italiji ili Engleskoj, Tko će? Mislim da trebamo raditi na infrastrukturi jer nitko na ovim prostorima ne može dobiti organizaciju EP ili SP. Države nam nisu moćne. Na kraju moramo ulagati kao privatnici, a država nam malo pomaže.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije