Gabela GOŠK

Sudbina “lavova” u sljedećih 180 minuta

GOŠK
Frano Matić
17.05.2013.
u 10:22

U dvije zaista sudbonosne utakmice “lavovi” će pokušati izboriti ostanak u PL BiH

Nogometaši GOŠK-a očito ne mogu bez infarktnih završnica prvenstva. Nakon dramatičnog spašavanja premijerligaškog statusa na kraju prošle sezone u Gabeli se sve to ponovno vraća pa su pred “lavovima” dvije zaista sudbonosne utakmice u kojima će pokušati izboriti ostanak.

Ovise o Travniku

Svi su svjesni da to neće biti nimalo lako, jer sudbina GOŠK-a ovisi i o rezultatima drugih utakmica, a posebno onih u kojima igra njihov izravni konkurent za ostanak, ekipa Travnika. Upravo su Travničani u prošlom kolu i pali na Podavali pa je GOŠK prednost Travnika smanjio samo jedan bod. No, pred GOŠK-om je teško gostovanje kod Rudara u Prijedoru koji je također ugrožen i koji tu utakmicu također označava kao ključnom u cijeloj ovoj sezoni nogometne Premijer lige. Sve u svemu odavno nije viđena ovako neizvjesnija borba za opstanak u Premijer ligi jer se od ispadanja pokušavaju spasiti i Travnik i GOŠK, ali i Zvijezda te Rudar iz Prijedora.

Samo pobjede

- Već smo nekoliko puta ponovili da moramo ići na pobjede kako bi sačuvali premijerligaški status. Nama je svaka utakmica bila važna jer smo tako produžavali nadu za ostanak i sada je eto stalo sve u te dvije zadnje utakmice.

Naravno da će biti teško protiv Rudara na njegovu terenu jer se i on bori za ostanak, a u zadnjem kolu dolazi nam Borac koji se eto bori za izlazak u Europu. No, ne smijemo se opterećivati tim njihovim ambicijama već gledati svoj položaj i potrebu da ostanemo u Premijer ligi. Kasno je sada plakati za svim onim izgubljenim domaćim bodovima, a zbog čega smo i došli u ovako tešku situaciju - ističe trener GOŠK-a Davor Mladina te žali zbog činjenice da u Prijedoru neće moći računati na ,u ranijim utakmicama iznimno raspoloženog, Ivičića koji je protiv Travnika dobio crveni karton.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije