POSLANA PORUKA

Studenti prosvjedovali u šest gradova u Federaciji BiH

jintao5
Foto: AFP
1/2
17.03.2011.
u 14:52

- Paritet u državnim institucijama odavno ne postoji, hrvatske pozicije otimaju drugi, a danas žele još da ono što nam je ostalo daju onima koji nemaju legitimitet da predstavljaju Hrvate - poručili su studenti

- Nitko se ne smije poigravati s voljom Hrvata u BiH i s pravima našega naroda - poručili su jučer studenti s prosvjeda u Mostaru. Zatraženo je da se prekine s negiranjem izbornih rezultata i pokušajima da Hrvate iduće četiri godine u vlasti predstavljaju stranke koji nisu dobile ni desetinu hrvatskih glasova u BiH.

- Majorizacija i negacija svega što je hrvatsko mora prestati. Paritet u državnim institucijama odavno ne postoji, hrvatske pozicije otimaju drugi, a danas žele još da ono što nam je ostalo daju onima koji nemaju legitimitet da predstavljaju Hrvate - poručili su studenti Sveučilišta u Mostaru tijekom prosvjeda pred Hrvatskim domom herceg Stjepan Kosača. Ostatak poruka možete pogledati u videu.

Ključne riječi

Komentara 12

AN
Ana33
15:32 17.03.2011.

Ako \"popustite\" i propustite priliku, sad... Muslimani će vas UVIJEK i ZA SVA VREMENA UGNJETAVATI...

PA
park
16:41 17.03.2011.

Ko vas je istjero iz vaših domova u Derventi , B.Brodu , Banja Luci , Modriči itd. Sigurno Muslimani , dabogda vam Dodik krojio gaće .....,biće troljavije već što su sad ..... Priliku ste propustili , sad smo mi naa redu , mirno spavajte sljedeće 4 god.

KI
kitikat
18:52 17.03.2011.

suplja prica

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?