Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica

Studenti prosvjedovali u šest gradova u Federaciji BiH

- Paritet u državnim institucijama odavno ne postoji, hrvatske pozicije otimaju drugi, a danas žele još da ono što nam je ostalo daju onima koji nemaju legitimitet da predstavljaju Hrvate - poručili su studenti
17. ožujka 2011. u 14:52 12 komentara 55 prikaza
jintao5
Foto: AFP
Pogledajte galeriju 1/2

- Nitko se ne smije poigravati s voljom Hrvata u BiH i s pravima našega naroda - poručili su jučer studenti s prosvjeda u Mostaru. Zatraženo je da se prekine s negiranjem izbornih rezultata i pokušajima da Hrvate iduće četiri godine u vlasti predstavljaju stranke koji nisu dobile ni desetinu hrvatskih glasova u BiH.

- Majorizacija i negacija svega što je hrvatsko mora prestati. Paritet u državnim institucijama odavno ne postoji, hrvatske pozicije otimaju drugi, a danas žele još da ono što nam je ostalo daju onima koji nemaju legitimitet da predstavljaju Hrvate - poručili su studenti Sveučilišta u Mostaru tijekom prosvjeda pred Hrvatskim domom herceg Stjepan Kosača. Ostatak poruka možete pogledati u videu.

  • Ana33:

    Ako \"popustite\" i propustite priliku, sad... Muslimani će vas UVIJEK i ZA SVA VREMENA UGNJETAVATI...

  • park:

    Ko vas je istjero iz vaših domova u Derventi , B.Brodu , Banja Luci , Modriči itd. Sigurno Muslimani , dabogda vam Dodik krojio gaće .....,biće troljavije već što su sad ..... Priliku ste propustili , sad smo mi na ... prikaži još!a redu , mirno spavajte sljedeće 4 god.

  • kitikat:

    suplja prica