stradao otac

Strujni udar: Djevojčica izbjegla smrt jer taj put nije punila iPad

apple ipad mini (1)
Reuters/PIXSELL
28.08.2013.
u 14:13

Nakon što ga je kći zamolila da iz struje iskopča iPad, Tim Gillooley doživio je strujni udar.

Timu Gillooleyju (34) iz Velike Britanije opečena je ruka nakon što mu je u njoj eksplodirao originalni punjač za iPad koji koristi njegova kći.

Incident s punjačem za iPad, tablet koji je posljednjih mjeseci često povezan s nizom nesreća s ozbiljnim pa i smrtnim posljedicama, dogodio se kada je Gillooley posegnuo za punjačem kako bi ga isključio iz struje, piše Mirror.

Tada je došlo do strujnog udara uslijed kojeg je punjač eksplodirao te šokiranog muškarca odbacio na drugu stranu sobe.

– Bio sam u šoku i histerično sam se nasmijao. Majka je počela paničariti, a kći Cloe (8) plakati. Sva sreća da me je zamolila da ga iščupam iz struje jer da je to kojim slučajem učinila ona, pitanje je bi li danas bila živa – ispričao je potreseni otac iz Cheshirea.

Tim je tablet za Cloey kupio prošlog studenog godine u Liverpoolu i od samog početka imali su problema s punjačem. Na servisu su im rekli da je s njim sve u redu, no problemi su se nastavili. Tada su kupili novi originalni punjač i kabel, ali problem je i dalje bio tu. Apple je odbio komentirati slučaj, a Tim im je predao ostatke punjača na analizu.

>>Još jedna žrtva strujnog udara kojeg je skrivio iPhone

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije