Pogledajte video:

Stravična rekonstrukcija: Što se dogodilo pri rušenju Boeinga 777?

Srušeni Boeing 777 (1)
Screenshot NTSB Twitter
13.07.2013.
u 09:13

Bivši pilot Jack Suchocki rekonstruirao je stravičnu nesreću koja se prošle subote dogodila na aerodromu u San Franciscu.

Bivši pilot Jack Suchocki rekonstruirao je stravičnu nesreću koja se prošle subote dogodila na aerodromu u San Franciscu. Animirani video prikazuje zastrašujuće detalje onog što se dogodilo piltu zrakoplova Boeing 777 Asiana Airinesa. Prema pisanju San Francisco Chroniclea, Suchocki zna što radi budući da je upravljao i sa Boeingom 777 te mnogim drugim modelima aviona.

Nakon što je saznao za nesreću, otišao je u tvrtku Eyewitness Animation te stvorio rekonstrukciju onog što se vjerojatno dogodilo u tragičnoj nesreći u kojoj su poginule dvije djevojke. Video prikazuje avion koji leti prenisko te prekasno pokušava ispraviti položaj. Svega 34 sekunde nakon pokušaja, udarili su u pistu. Da podsjetimo, u nesreći su život izgubile dvije djevojke, dok je 168 putnika ozlijeđeno.

>>Pilot Boeinga koji se srušio bio zaslijepljen laserom?

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?