i trudnicu i dijete

Strava na Filipinima: Propali političar ubio sedam osoba na ulici

puška
Reuters/PIXSELL
04.01.2013.
u 10:18

Napadač je prešao oko 40 kilometara, a na tom putu prošao je kroz tržnicu i rezidencijalnu četvrt. Gađao je ljude na koje je naišao, uključujući i jednu trudnicu i sedmogodišnju djevojčicu

Naoružani muškarac ubio je najmanje sedmero, a ranio šestero ljudi u filipinskom gradu Kawitu u blizini Manile. Napadača koji je u četvrtak navečer nasumično pucao po ljudima ubrzo je opkolila i ubila tamošnja policija, javlja BBC.

On je ubrzo i identificiran. Riječ je o 30-godišnjem Ronaldu Baeu koji se prije nekoliko godina neuspješno natjecao za lokalnog načelnika općine. Nasilnik se nakon opijanja u jednom baru vratio kući i zatim krenuo u krvavi pohod. Prešao je oko 40 kilometara, a na tom putu prošao je kroz tržnicu i rezidencijalnu četvrt. Gađao je ljude na koje je naišao, uključujući i jednu trudnicu i sedmogodišnju djevojčicu koje je smaknuo.

Pretpostavlja se da je imao pomagača koji mu je napunio oružje, ali on još nije otkriven i priveden. Motiv napada još uvijek je nepoznat.

>>Pijani Švicarac jurišnom puškom ubio tri i ranio dvije osobe

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije