analiza DNK

Strauss-Kahnova sperma pronađena na sobaričinoj haljini

Dominique Strauss-Kahn
AFP
24.05.2011.
u 08:38

Osumnjičeni Strauss-Kahn u petak je pušten iz zatvora, a njegov odvjetnik tvrdi da je nesretna sobarica pristala na spolni odnos

Sperma donedavnog čelnika MMF-a Dominiquea Strauss-Kahna (62) pronađena je na haljini sobarice koju je prošlog tjedna, prema sumnji newyorške policije, pokušao napasti u svom apartmanu hotela Sofitel.

Kako donosi britanski Telegraph, newyorška policija poslala je svojim francuskim kolegama "uzorke" te je analizom DNK navodno potvrđeno da je sperma sa sobaričine haljine zaista Strauss-Kahnova, a rezultati analize uskoro bi trebali biti i objavljeni.

Podsjetimo, osumnjičeni Strauss-Kahn u petak je pušten iz zatvora Rikers Island, a njegov odvjetnik već je najavio da će u obrani tvrditi kako je nesretna sobarica pristala na spolni odnos.

Prema zadnjim informacijama, objavljenim na internetskoj stranici Atlantico.fr, bivši čelnik MMF-a zatražio je društvo dviju zaposlenica hotela samo dan prije navodnog napada. Obje su recepcionarke odbile njegov poziv na piće.

Strauss-Kahn optužen je po sedam točaka optužnice među kojima i za prisilu na oralni seks te pokušaj silovanja, a ako bude osuđen ,mogao bi "odguliti" i do 25 godina u zatvoru.

U svom oproštajnom e-mailu zaposlenicima MMF-a zanijekao je optužbe te naglasio kao je siguran da će istina izaći na vidjelo, a on će biti oslobođen.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije