bez milosti

Stopostotni invalid: Mirko Hrgović udario me šakom i slomio protezu

Mirko Hrgović
Antonio Bronić/PIXSELL
05.07.2012.
u 08:49

Dobacio mi je: Baš me briga što si invalid, ispričao je Jerčić za Slobodnu Dalmaciju, koji ni tri dana nakon incidenta s poznatim nogometašom ne može vjerovati što mu se dogodilo.

Ivica Jerčić Stipe, stopostotni invalid iz Sumpetra, podiže privatnu tužbu protiv nogometaša Mirka Hrgovića koji ga je, kako je ispričao za Slobodnu Dalmaciju, nakon prepirke oko parkirališnog mjesta opalio šakom i oborio na tlo.

– Mirko Hrgović me udario šakom, te me je, nimalo se ne osvrćući što sam invalid s protezama na obje noge, oborio na tlo. Pri tome mi je još dobacio: Baš me briga što si invalid – ispričao je Jerčić, koji ni tri dana nakon incidenta s poznatim nogometašom ne može vjerovati što mu se dogodilo.

Pri padu jedna je Jerčićeva proteza, vrijedna 11.000 kuna napukla. Incidentu je prethodio manji sudar Jerčića s vozačicom Nissana, najvjerojatnije Hrgovićevom suprugom.

Jerčić je iznerviran opsovao vozačicu, a tada je sa suvozačkog mjesta izašao Hrgović i napao ga, a potom se odvezao s mjesta događaja. Policija je potvrdila Jerčićevu verziju događaja. Hrgović nije želio komentirati događaj, dodaje Slobodna.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?