MMA SPORT

Stojnić: Spreman sam i zanima me samo pobjeda

Stojnić
25.10.2012.
u 11:11

BH. borac
bi trebao odmjeriti snage s Riccom Rodriguezom, ili s Jeffom Monsonom

Nakon duže pauze, najbolji bh. MMA borac Denis Stojnić 1. prosinca imat će meč u Novom Sadu. Ovaj borilački spektakl u dvorani Spens organizira srbijanski borac Damir Mihajlović. -Pored najboljih boraca iz regije, već imamo potvrde o dolasku poznatih svjetskih imena. Ništa nećemo prepustiti slučaju. Vodimo računa o svakom segmentu organizacije i sve mora besprijekorno funkcionirati. Denis Stojnić bi trebao odmjeriti snage s Riccom Rodriguezom, ili s Jeffom Monsonom. Želimo da u Novom Sadu borbu ima i legendarni Ray Sefo, kaže Mihajlović. Denis je najavljen kao zvijezda, kako on kaže, spreman je za novi teški meč, jer su i Rodriguez i Monson veoma poznati, iskusni borci.

-Moje protivnike nije potrebno posebno predstavljati. To su pravi fajteri. Ipak, zanima me samo pobjeda, koja bi značila i konačni povratak u UFC. Nije mi bitno tko će mi biti protivnik. Potpuno sam spreman i jedva čekam 1. prosinca. Jedino mi je žao što nisam naišao na razumijevanje odgovarajućih struktura u Sarajevu i BiH i što se u rodnom gradu neću boriti protiv Rodrigueza ili Monsona”, kaže Stojnić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije