Napao Levyja

Štimac: Levy preko Modrića želi postati slavan u svijetu nogometa

Luka Modrić (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
15.08.2012.
u 12:44

- Prije godinu dana Levy je obećao Modriću da će ga pustiti ako dođe ponuda Reala. Sad kad je napokon stigla, on se predomislio

Engleski mediji prenosi izjave hrvatskog izbornika Igora Štimca koji je oštro napao predsjednika Tottenhama Daniela Levyja koji ne želi pustiti Modrića u Real.

- Prije godinu dana Levy je obećao Modriću da će ga pustiti ako dođe ponuda Reala. Sad kad je napokon stigla, on se predomislio. To jednostavno nije u redu - rekao je Štimac.

Hrvatski izbornik vjeruje da zna zašto je to tako.

- Mislim da on na taj način želi postati slavan u svijetu nogometa, ali to se ne radi tako. Kad nešto obećate, onda to morate i ispuniti. Slična stvar dogodila se i kada je prodavao Berbatova u Manchester United - rekao je Štico te nastavio:

- Luka je jako osjetljiv tip, ali je ujedno i jako čvrst. On je donio svoju odluku, on želi samo otići u Real i ništa više ga ne zanima. Svi se nadamo da će se sve to brzo završiti i da će Luka igrati u Realu.

Engleski mediji pokušali su kontaktirati Tottenham, ali iz londonskog kluba nisu željeli komentirati Štimčeve izjave

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije