Nema euforije

Štimac: Bez ikakve glavobolje idemo prema Srbiji

'21.01.2013., Zagreb -  Izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije, Igor Stimac odrzao je u hotelu DoubleTree by Hilton konferenciju za medije te predocio popis igraca povodom nadolazece utakmice Hrva
'Davor Puklavec/PIXSELL'
06.02.2013.
u 17:18

- Zadovoljan sam pristupom, no bilo bi glupo da netko od igrača izgubi mjesto zbog nonšalancije u prijateljskoj utakmici - rekao je hrvatski izbornik nakon susreta s Korejom.

Prvi je iz svlačionice nakon velike pobjede nad Južnom Korejom izašao veznjak Ognjen Vukojević i podijelio svoje dojmove s hrvatskom javnošću.

- Ostvarili smo lijepu pobjedu nad Korejom koja zna biti neugodna. Izbornik je upozoravao da najozbiljnije shvatimo ovu utakmicu, maksimalno smo iskoristili priliku, uigrali se još više i napunili samopouzdanjem. Željeli smo podići euforiju za utakmice koje nas čekaju, znali smo koliko smo jaki, a htjeli smo i sebe i druge dodatno uvjeriti u to. Veliki je to zamah za ovo što slijedi - izjavio je iskusni veznjak za HTV.

Izbornik Igor Štimac zračio je zadovoljstvom, ali kod njega se nije mogla osjetiti niti mrvica euforije.

- Odradili smo utakmicu onako kako smo priželjkivali. Bila je to kvalitetna utakmica u kojoj smo, za razliku od svega onog prijašnjeg prikazanog u takvim dvobojima, imali dobar angažman i pristup pa je to rezultiralo lijepom pobjedom. Meni je drago da igrači jako dobro razumiju ono što ja govorim. Bilo bi glupo da netko od njih izgubi mjesto u sastavu zbog nonšalacije u prijateljskoj utakmici. Mi predstavljamo zemlju, ljudi naš dres gledaju kao svetinju i ovako moramo igrati uvijek. Posebno sam sretan zbog debitanata, a žao mi je samo što se Olić nije upisao u strijelce. Bez ikakve glavobolje nastavljamo prema onom što nas čeka, ne letimo visoko, znamo što nas čeka, znamo kako se pripremiti za to - istaknuo je Štimac.

>>Hrvatska je protiv Koreje izgledala moćno, dajte nam Srbiju!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?