TRAGEDIJA

Starac promašio vrata pa poginuo pavši s balkona!

tragedija
Robert Soldo
17.04.2011.
u 16:44

Tek se pretpostavlja da je nesretni 75-godišnji starac Svetozar Đurasović u mraku ustao kako bi otišao na WC

Srećo, ustani, što ti je, prehladit ćeš se! Pa, ljudi što hodate okolo, pomozite mi da ga odnesem do kreveta!- obraćujući se policajcima, liječnicima i okupljenim susjedima zapomagala je žena čiji je suprug jučer, pola sata iza ponoći, pao s balkona obiteljske kuće pokraj magistrale, između Stare pravoslavne crkve i salona namještaja Schiller, te smrtno stradao. Više od sat vremena je uzalud podizala supruga koji se, iz još nepoznatih razloga, kobno stropoštao na glavu s balkona koji nije imao zaštitnu ogradu.

Promašio vrata

Tek se pretpostavlja da je nesretni 75-godišnji Svetozar Đurasović najvjerojatnije u mraku ustao kako bi otišao na toalet, ali je nekako promašio vrata. Starac je završio u mrtvačnici, a starica na Odjelu psihijatrije. Nije naložena obdukcija jer u kući nisu pronađeni tragovi nasilja, a i rodbina nije to zahtijevala. Sve je upućivalo da se radilo o nesretnom slučaju.

- Zovite im kćeri. Jedna je u Prijedoru, druga u Bijeljini, a treća u inozemstvu. Imaju rodbine i u Nevesinju. Netko bi trebao preuzeti tijelo i pobrinuti se za ženu koja od ranije ima zdravstvenih problema, govorili su mještani policajcima, koje su alarmirale tri studentice iz susjedstva. Naime, one su prve čule zapomaganje žene i vidjeli mrtva čovjeka iza kuće koja još nije obnovljena nakon ratne devastacije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?