Pljačka

Starac pljačkaše banke pitao da iziđe van jer mu se jako žuri!

pljacka
VL FOTO
17.02.2012.
u 11:15

Trojica maskiranih razbojnika upala u banku u naselju Otoka i oteli oko 15 000 maraka

Trojica maskiranih razbojnika upali su jučer oko podne u poslovnicu Raiffeisen banke u sarajevskom naselju Otoka i oteli oko 15 000 maraka. Prijeteći pištoljima, prvo su razoružali zaštitare. I dok je jedan držao klijente i djelatnike banke na nišanu, druga dvojica su preskočila pult i iz priručne blagajne pokupili novac. Pobjegli su prema naselju Buća potok, gdje im se izgubio svaki trag. Jedan stariji klijent banke, kojem je jedan razbojnik uperio cijev pištolja u glavu, navodi novinarima da je pljačka trajala manje od tri minuta.

- Nešto su vikali. Nisam baš najbolje čuo što su govorili. Dvojica su odmah preskočila preko pulta, i to s dvije različite strane. Budući da sam već imao slična iskustva rekao sam mu da sam ja klijent i da samo želim izaći iz banke, jer mi se žuri. Međutim, on je u mene uperio pištolj i rekao mi da ne smijem nigdje izlaziti. Nisam se ustrašio! Rukom sam sklonio cijev pištolja, koju je u mene uperio i on nije reagirao. Nikoga nisu ozlijedili, a bankari su bili vidno uznemireni, nemoćno su virili iza pulta. Ništa nisu pokušavali i potpuno su se umirili. Razbojnici su novac ubacili u nekakve torbe, a onda su mirno izišli iz banke - tvrdi starac. Istovjetna pljačka se dogodila i prije tjedan dana, kada je iz Sparkasse banke u Ulici Zmaj od Bosne oteto oko 10 500 maraka. Istraga traje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?