Igralište.hr

Stanić: Kakav apsurd! Samo Srbija može spasiti hrvatski nogomet

mario stanić
Jurica Galoić/Pixsell
11.02.2013.
u 22:40

Samo Srbija može mobilizirati sve navijačke skupine, dolazak Srbije može ispuniti stadion Maksimir do zadnjeg mjesta

Bivši hrvatski reprezentativac Mario Stanić redovito piše kolumne za Igralište.hr. U najnovijoj je najavio kvalifikacijski susret između Hrvatske i Srbije.

"Stiže protivnik kojeg ne treba dodatno predstavljati. Stiže nam u goste reprezentacija koja će konačno napuniti, čak i prepuniti Maksimir. Traži se ulaznica viška... Ujedinit će se Hrvatska taj dan, vjerujte mi , sjever i jug bit će jedno, HDZ i SDP bit će jedno, tajkuni i radnici bit će jedno, ukratko - spojit ce se naoko nespojivo. Koga briga za krizu? Koga briga za kreditni rejting, za korupcije i sve afere !?

Svi oni nesretnici što nemaju rodbine u Hrvatskom nogometnom savezu ili nisu tako financijski moćni, morat će se zadovoljiti gledanjem preko malih ekrana.

Konačno će biti živo posvuda u gradu. Konačno je nogomet opet IN. Nekad najpopularniji sport u Hrvata opet će bljesnuti u svom punom sjaju.

Tog dana ću ja biti poprilično žalostan, jer upravo dok ovo pišem, uviđam da samo Srbija može spasiti hrvatski nogomet. Kakav apsurd! Samo Srbija može mobilizirati sve navijačke skupine, dolazak Srbije može ispuniti stadion Maksimir do zadnjeg mjesta, a za sve druge atraktivne protivnike nisam siguran. Nadam se da sam u krivu, iskreno se nadam da nije tako, ali se bojim istine.

Cijelu kolumnu možete pročitati OVDJE!

>>>Mihajlović: Hrvatska je bolja od Srbije, remi bi bio iznenađenje

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije