obiteljski portret

Sretna obitelj: Nick Vujičić u zagrljaju supruge i sina!

nick vujicic (1)
Foto: Nick Vujičić Facebook-profil
1/3
24.03.2013.
u 22:49

Nick i supruga Kanae Miyahar postali su presretni roditelji dječačića Kiyoshija Jamesa, a Australac srpskog porijekla svoju je životnu radost odlučio podijeliti i sa svim prijateljima pa je objavio prvi profesionalni obiteljski portret

Motivacijski govornik Nick Vujičić koji je prošle godine oduševio Hrvate, definitivno ima razloga za slavlje. Nick i supruga Kanae Miyahar nedavno su postali presretni roditelji dječačića Kiyoshija Jamesa, a Australac srpskog porijekla svoju je životnu radost ponovo odlučio podijeliti sa svim prijateljima pa je na svom Facebook-profilu, nakon prošlomjesečne fotografije s mališanom, sada objavio i prvi profesionalno snimljeni obiteljski portret.

- Zahvaljujući studiju 'Christine Sara Photography', imamo nevjerojatne i preslatke fotografije Kiyoshija Jamesa Vujičića. Poželjeli smo da s nama podjelite našu radost. Jeeeeee! Hvala svima na ljubavi, molitvama i poklonima. To je bilo nevjerojatno velikodušno i pažljivo od vas - poručio je svim prijateljima i obožavateljima Nick koji je 1982. rođen bez ruku i nogu. No mladić nije očajavao, već je svoj težak životni put pretvorio u prednost i postao jedan od najcjenjenijih svjetskih motivatora. Predavanja je održao u 43 zemlje svijeta. Nadahnuo je noge, a vjerujemo da će to činiti i dalje. Jer sad ima mnogo više inspiracije koju može podijeliti sa drugima!

>>Nick Vujičić: San mi se ostvario, držim svoga sina!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?