Lijepa naša

Srednja škola Čapljina i OŠ A. B. Šimića pobjednici Eko kviza

plakat
Pero Zelenika
16.03.2012.
u 09:55

Pitanja za kviz iz pet zadanih tematskih područja koja su ujedno dio nastavnih sadržaja

Povjerenstvo koje su činili: profesor likovne umjetnosti, biologije i ekologije i ekonomskih predmeta - informatičar proglasilo je Srednju školu Čapljina i Osnovnu školu Antuna Branka Šimića iz Mostara pobjednicima Ekološkog kviza, a oni će ujedno sudjelovati na završnom svehrvatskom EKO kvizu Lijepa naša, i predstavljat Hercegovačko-neretvnsku županiju. Završno natjecanje, koje organizira udruga Lijepa naša iz Zagreba, održat će se od 15. do 17 travnja u Zadru.

Tijekom 2011./2012. školske godine organizirana su školska, a potom općinska te na kraju i županijsko natjecanje Eko kviz u organizaciji Zavoda za školstvo iz Mostara. Na natjecanju su sudjelovale sve osnovne škole te škole s gimnazijskim programom s područja HNŽ-a. U osnovnim školama su obuhvaćeni učenici V. VI. VII. i VIII. razreda, dok su u školama s gimnazijskim programom sudjelovali učenici sva četiri razreda. Svaka škola je imala svoje povjerenstvo za provođenje natjecanja s ciljem proglašenja najboljeg učenika iz V. VI. VII. i VIII. razreda, odnosno I. II. III. i IV. razreda srednje škole. Proglašeni učenici su sačinjavali školski tim (četiri učenika) za županijsko natjecanje.

Županijsko natjecanje se sastojalo u izradi plakata na CD-u s ekološkom porukom. Pregled i ocjenu plakata izvršili su članovi županijskog povjerenstva. Natjecanje je organizirao Zavod za školstvo iz Mostara, koordinator natjecanja je bio Ilija Rozić, stručni savjetnik za nastavu biologije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?