Mihajlovićev adut

Srbija se pojačava za Maksimir: Iz mirovine se vraća Stanković!?

'Serbia's Dejan Stankovic (L) celebrates with team-mates Milos Krasic (C) and Nenad Milijas after scoring against Cameroon during their international friendly soccer match in Belgrade June 5, 2010.
Reuters/Pixsell
22.01.2013.
u 12:50

Stanković se od reprezentativnog dresa oprostio prije nešto više od godinu dana, nakon dvoboja sa Slovenijom u kvalifikacijama za EP 2012. godine.

Dejan Stanković, prvotimac milanskog Intera i dugogodišnji reprezentativac Srbije, na mala se vrata vraća u nacionalnu vrstu! Srbijanski izbornik Siniša Mihajlović u razgovoru za tamošnje medije rekao je da bi želio da Stanković zaigra protiv Hrvatske na Maksimiru 22. ožujka.

– A zašto da samo putuje, zašto ne bi mogao Stanković igrati protiv Hrvatske!? Bili smo zajedno neki dan, pričali, trebao bi idućih dana početi igrati. Uvijek sam govorio da su za njega vrata reprezentacije širom otvorena – rekao je Mihajlović u razgovoru za Večernje novosti.

Stanković se od reprezentativnog dresa oprostio prije nešto više od godinu dana, nakon dvoboja sa Slovenijom u kvalifikacijama za EP 2012. godine. Poslije te utakmice od reprezentacije se oprostio i kapetan Manchester Uniteda Nemanja Vidić. Prema najavama srbijanskih medija, u reprezentaciju se vraća i prvotimac Stuttgarta Zdravko Kuzmanović koji je dobio poziv za iduću prijateljsku utakmicu koja se igra 6. veljače na Cipru.

– Dostavio sam širi popis na kojem je 25 igrača, uz trojicu vratara. Zdravko Kuzmanović počeo je igrati za Stuttgart i zato sam ga pozvao. Od novih igrača tu su napadač Nikola Đurđić i stoper Vojvodine Trajković – rekao je Mihajlović.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije