NA DOMAĆEM PARKETU

Spursi deklasirali Miami sa 36 razlike i poveli u finalu!

Danny Green
Pixsell
12.06.2013.
u 08:40

Danny Green postigao je 27 koševa, od čega sedam trica, a Gary Neal 24 koša, od čega šest trica

Košarkaši San Antonija priredili su Miamiju potpuni debakl u trećoj utakmici NBA finala, prvoj na njihovom parketu. Spursi su na domaćem parketu slavili sa 36 koševa razlike (113:77)! Poveli su tako u finalnoj seriji sa 2-1 i ravnomjerno vratili Heatu za poraz u drugoj utakmicu 84:103.

Ključni dio odvio se tijekom treće i početkom četvrte četvrtine kada su Spursi otišli na preko 30 razlike. Inače, njihove udarne igle nisu se nazabijale - Parker je postigao šest, a Ginobili tek sedam koševa, no zato su raspoloženi bili drugi. Danny Green postigao je 27 koševa, od čega sedam trica, a Gary Neal 24 koša, od čega šest trica. Kawhi Leonard odradio je odličan posao u obrani, postigao 14 koševa, 12 skokova te četiri ukradene lopte. Pored njega, LeBron James uspio je ubaciti 'samo' 15 koševa, uz 11 skokova.

Inače, Spursi su upisali 52 skoka naspram 36 Heatovih i postavili rekord po broju trica u finalnoj utakmici - postigli su ih 16.

Momčad Gregga Popovicha čekaju još dvije utakmice kod kuće, u četvrtak i nedjelju, a s obzirom na to, i ovu pobjedu, u velikoj su prednosti da oduzmu naslov aktualnom prvaku.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?