NSRZB

Spremni smo biti konstruktivna oporba

lijanovic
VL FOTO
18.12.2011.
u 11:11

Za katastrofalno stanje u Bosni i Hercegovini u kojoj vladaju bijeda i nezaposlenost napokon se jasno i glasno moraju etiketirati odgovorni

“Narodna stranka Radom za boljitak ne želi sudjelovati u koaliciji s onima koji su srušili Zakon o zaštiti domaće proizvodnje. U vlast na razini BiH ne želimo s onima koji su opstruirali formiranje vlasti u Federaciji BiH, a koji i danas pozivaju na nepoštivanje zakona Federacije Bosne i Hercegovine”, izjavio je u Sarajevu predsjednik Narodne stranke Radom za boljitak Mladen Ivanković Lijanović, nakon održane sjednice Predsjedništva Narodne stranke Radom za boljitak.

Za katastrofalno stanje u BiH, u kojoj vladaju bijeda i nezaposlenost, napokon se jasno i glasno moraju etiketirati odgovorni. Foteljaški interesi pojedinih stranaka doveli su do toga da je BiH na samome dnu svih svjetskih statistika, a međuetničkom netrpeljivošću i izgovorima o ugroženosti naroda, oni bezuspješno pokušavaju skriti učinke svojih katastrofalnih politika.

Predsjedništvo Narodne stranke Radom za boljitak jučer je razmatralo i ostala aktualna pitanja u FBiH. „Smatramo da proračun FBiH treba biti donesen do kraja ove godine. Vrlo teško ćemo podržati svako daljnje zaduženje u proračunu koje se tiče potrošnje. Zaduženja su opravdana ako se usmjeravaju u poticanje proizvodnje, stvaranje novih radnih mjesta i smanjenja nezaposlenosti.

Proračun mora biti i socijalan i pravedan“, dodao je predsjednik Ivanković. Dopredsjednik Narodne stranke Radom za boljitak iz reda bošnjačkog naroda Mersed Šerifović ovom prilikom je pozvao sve političke subjekte u BiH koji su dobili najveće povjerenje građana na proteklim izborima da napokon preuzmu odgovornost te podsjetio da foteljaški i uskostranački interesi ne smiju biti presudni u formiranju vlasti na razini BiH.

Komentara 1

KI
kitikat
12:43 18.12.2011.

@mosnjo ti se moras pomiriti sa cinjenicom da herceg bosne nece biti,slagao te je Covic,koji ce sad ipak na sve pristati sto Zlaja pozeli, samo da ostane u fotelji

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?