Nova pohvala

Zvijezda Reala naklonila se Luki Modriću!

Reuters/Pixsell
21.07.2017.
u 12:40

– Real je daleko najbolji klub na svijetu i ponosan sam što ću nositi ovaj dres mnogo godina

Dani Ceballos ovog je ljeta iz Betisa za 18 milijuna eura stigao u madridski Real. Novi veznjak u četvrtak je i službeno predstavljen, a nije skrivao svoje oduševljenje. 

– Real je daleko najbolji klub na svijetu i ponosan sam što ću nositi ovaj dres puno godina. Ondje sam gdje želim biti. Real me kontaktirao i za mene nije bilo nikakve dileme, znao sam da želim igrati ovdje – rekao je Ceballos. Njegovim dolaskom zaoštrila se konkurencija u veznom redu, zbog čega se nagađalo da bi Mateo Kovačić mogao napustiti Madrid. Međutim, Zinedine Zidane uvjerava ga da će biti minutaže za sve...

Ceballos je, pak, svjestan da neće biti u prvom planu, da se tek mora nametnuti, ali vjeruje da će on jednog dana voditi igru kraljevskog kluba. Želi biti poput hrvatskog čarobnjaka Luke Modrića i Nijemca Tonija Kroosa. – Mlad sam igrač, a moja su očekivanja velika. Želim učiti od fantastičnih igrača, igrača koji igraju na najvišoj razini, a u Realu zaista imam tu priliku. Želim biti poput velikana kao što su Luka Modrić i Toni Kroos, zaključila je nova zvijezda Reala.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?