zanimljivo ime

Zvijezda Cityja djetetu dala ime po nogometnom klubu

01.11.2018.
u 21:43

Kevin De Bruyne sa svojom suprugom Michele Lacroix ima jednog sina, a sinoć je ovaj par dobio novu prinovu u obitelji. Nakon napornog Svjetskog prvenstva na kojem se sa reprezentacijom Belgije okitio brončanom medaljom, Kevin De Bruyne je na samom startu nove sezone doživio neugodnu ozljedu ligamenata koljena.

Simpatično ime za dijete

Doktori su mu predviđali višemjesečni oporavak, ali Belgijanac se na iznenađenje mnogih vratio za samo mjesec dana i za vikend je protiv Burnleya upisao prve minute nakon ove ozljede. Da stvar bude još bolja, rano jutros nogometaš Manchester Cityja postao je otac po drugi put, prenosi Net.hr. 

Ova vijest se svjetlosnom brzinom proširila na Otoku kada je na Twitteru objavio kako je kćerki dao ime Roma! Naravno da ovaj tweet nije promakao administratorima Rominog Twitter profila, koji su se u ime kluba Kevinu De Bruyneu zahvalili i čestitali na prinovi njemu i njegovoj supruzi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije