Sportske igre

Županijske sportske igre ZH županije prvi put bez atletike

27.04.2016.
u 07:00

U organizaciji Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i sporta u Širokom Brijegu održane su devetnaeste sportske igre učenika osnovnih i srednjih škola Zapadnohercegovačke županije.

Odličan odziv

Nastupilo je više stotina učenika, a igre su održane na terenima Prve osnovne škole te Gimnazije fra Dominika Mandića i Srednje strukovne škole. Natjecanja su bila uzbudljiva, mladi su se pokazali u dobrom svjetlu. Po prvi put igre su bile održane bez atletskih natjecanja u kolektivnim sportovima: malom nogometu, ženskoj i muškoj košarci, odbojci i rukometu te u stolnom tenisu i šahu. Igre je na terenima Prve osnovne škole otvorio Mario Mikulić, pomoćnik ministrice obrazovanja, znanosti i kulture u Vladi Zapadnohercegovačke županije Ružice Mikulić.

Potpora gradonačelnika

Riječi potpore svim sudionicima uputio je gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević koji je istaknuo kako igre nemaju samo sportski karakter, već predstavljaju jedno druženje, susrete i poznanstva ljudi koji promiču ljubav, prijateljstvo i zajedništvo. Nakon svečanog postrojavanja, blagoslov svim sudionicima uputio je fra Ante Penava.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije