startni centar Los Angeles Clippersa

Zubac oduševio sjajnom asistencijom, suigrači u nevjerici

24.11.2021.
u 15:41

Ivica Zubac ponovno je bio startni centar Los Angeles Clippersa koji su dočekali Dallas Maverickse u svojoj dvorani samo tri dana nakon što su ih pobijedili na gostovanju. U toj je utakmici hrvatski igrač ubacio 16 poena i imao 10 skokova, no ne i asistenciju. Zato je već u prvoj četvrtini njihovog novog ogleda podvalio loptu suigraču za koš i to na način koji je oduševio njegove suigrače i komentatore.

Clippersi su pet minuta prije kraja prvog dijela utakmice istrčali kontru u kojoj je Reggie Jackson osvojio loptu i dodao Zupcu ispod obruča. On nije ni pogledao koš ispod kojeg se nalazio već je loptu bacio iza leđa do Terancea Manna kojem nije bilo teško zakucati za povećanje prednosti domaće momčadi.

Asistencija koju je Zubac upisao oduševila je prisutne u dvorani, tako i klupu na kojoj su sjedili domaći igrači koji su uz osmijeh, držanje za glavu u nevjerici i podizanje ruku u zrak proslavili dobru asistenciju košarkaša iz Čitluka .

Clippersi su na kraju poraženi nakon produžetaka (104:112), a Zubac je za 25 minuta na parketu zabio 10 koševa uz 7 skokova i dvije asistencije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije