Zrinjski

Zrinjski traži pobjedu za prekid negativne serije

17.03.2019.
u 08:20

Zrinjski danas dočekuje GOŠK u Mostaru. Plemići nakon serije slabih rezultata priželjkuju pobjedom prekinuti crni niz, iako su u taboru plemića svjesni kako ih očekuje neugodna utakmica.

Muči ih realizacija

Simptomatično za Zrinjski jest to kako su se u svim utakmicama nastavka prvenstva mučili s realizacijom.

- Mogu biti nezadovoljan jer nemamo kvalitetnu realizaciju, ali s druge strane ne mogu zamjeriti nijednom igraču na volji i htijenju. U ovom trenutku sam mišljenja kako Sarajevo ima veći broj kvalitetnih igrača koji prave tu razliku na terenu, što pokazuje i 11 bodova prednosti, odnosno izbacivanje iz Kupa BiH. Rekao sam igračima kako se moramo okrenuti utakmici s GOŠK-om, gdje će sigurno GOŠK uz promjenu trenera doći s novim elanom u Mostar kako bi pokušali doći do povoljnog rezultata, a mi s druge strane pod dojmom ispadanja iz Kupa ne smijemo sebi dopustiti bilo kakvo opuštanje, razočaranje, nego jednostavno ući u utakmicu maksimalno ozbiljno i samo na taj način možemo očekivati dobar rezultat protiv GOŠK-a - kazao je o utakmici s GOŠK-om još u petak trener plemića Blaž Slišković.

Teško pogoditi sastav

Teško je reći kakve će snage Zrinjski danas suprotstaviti GOŠK-u. Gust ritam utakmica u posljednje vrijeme vjerojatno će u nekoj mjeri diktirati početnu postavu Zrinjskog. Mi ćemo pokušati pogoditi početnu postavu: Brkić - Galić, Jakovljević, Barišić, Stojkić - Pezer, Čirjak - Filipović, Šovšić, Mandić - Bekić. Vodimo se logikom da bi Slišković mogao protiv GOŠK-a ići na još otvoreniju igru nego protiv Sarajeva. Zrinjskom je potrebna pobjeda za prekid niza pa se samim tim protiv realno slabijeg protivnika može očekivati još otvorenija igra. Ipak, GOŠK je tradicionalno neugodan za Zrinjski. Ne sjećamo se baš puno utakmica kada su Mostarci momčad iz Gabele pobijedili baš glatko. Zbog svega toga danas se od 15 sati može očekivati zanimljiva utakmica.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije