odigrali 2:0.

Zrinjski rutinski pobijedio Jedinstvo i plasirao se u polufinale Kupa BiH

Zrinjski
HŠK Zrinjski
13.03.2024.
u 17:25

Nogometaši Zrinjskog plasirali su se u polufinale Kupa Bosne i Hercegovine nakon što su u dvomeču četvrtfinala bili bolji od ekipe Jedinstva.
Plemići su nedavno slavili u Bihaću u prvoj utakmici rezultatom 1:0, a pobijedili su i danas u Mostaru gdje je bilo 2:0.

Već u petoj minuti iz prve prilike Zrinjski je stigao u vodstvo nakon što je Mulahusejnović lijepo pogodio glavom poslije centaršuta Memije.

Zrinjski je udvostručio vodstvo u 27. minuti, a ovaj put je strijelac bio Lukanić koji je sjajno pogodio s nekih 18 metara. Ujedno je 2:0 bio i rezultat prvog poluvremena, piše Klix.ba

U drugom poluvremenu je bilo znatno manje uzbuđenja. Mreže se više nisu tresle te je Zrinjski mirno priveo meč kraju za plasman među četiri najbolje ekipe Kupa BiH.

Podsjetimo, u polufinale Kupa BiH se već plasirala Sloga Meridian, a preostala dva sudionika bit će poznata nakon uzvrata Sarajeva i Borca te Veleža i Širokog Brijega.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije