HKK Zrinjski

Zrinjski obnavlja sportsku dvoranu u 'đačkom domu'

25.01.2019.
u 17:54

HKK Zrinjski krenuo je u projekt rekonstrukcije sportske dvorane "đački dom", koja se nalazi u sklopu Srednje turističko-ugostiteljske škole.

U suradnji s tvrtkama Jim.doo i Ferro keš, u prvoj fazi bit će zamijenjene ploče i koševi u dvorani, a na proljeće kreće sanacija krova koji godinama prokišnjava i stvara problem sportašima koji se koriste dovranom.

Također je u planu obnova parketa i kompletnog interijera dvorane koja će do ljeta zasjati u novom ruhu, priopćeno je iz HKK Zrinjski.

"Obnovom dvorane želimo dignuti razinu uvjeta za djecu kako bi napokon omladinske selekcije kluba radile u normalnim uvjetima te ostvarile još bolje rezultate", istaknuo je direktor Zrinjskog Vedran Odak.

Pored obnove dvorane "đački dom", HKK Zrinjski na proljeće kreće i s projektom obnove vanjskih igrališta u gradu Mostaru, kao i u prigradskim naseljima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?