grbavica

Zrinjski na korak do naslova! Plemići na Grbavici uzeli bod i pobjegli Željezničaru na +3

zrinjski
27.04.2018.
u 20:57

Momčadi tri kola prije kraja prvenstva imaju po 62 boda. Zrinjski igra sa Širokim, Sarajevom i Krupom, a Željezničar s Radnikom, Širokim i Sarajevom

Željezničar je na Grbavici u 90. minuti prosuo pobjedu protiv Zrinjskog, a gosti su se remijem od 2:2 odvojili na tri boda prednosti samo tri kola prije kraja prvenstva, prenosi Goal.com

Najbolju priliku prvog poluvremena imao je Željezničar u 22. minuti kada je Zajmović u stilu Ronalda pucao škaricama iz okreta, ali je pogodio stativu.

No ubrzo nakon povratka s odmora Željo je uspio povesti. Zakarić je ubacio iz kornera, a Jadranko Bogičević je glavom pospremio loptu u mrežu za erupciju Grbavice.

Slavlje je trajalo samo do 67. minute kada je Nermin Hajdarević uspio svladati Kjosevskog i poravnati na 1:1.

Grbavica se ponovno usijala u 79. minuti kada su plavi uspjeli postići pogodak za novo vodstvo. Graovac se prošetao s loptom kroz gostujuću obranu, a Asim Zec je pospremio loptu u mrežu za 2:1.

Iako se činilo da će Željezničar slaviti i ponovno se izjednačiti sa Zrinjskim po broju bodova na vrhu, gosti su u 90. uspjeli postići pogodak za veliki bod. Strijelac je bio Haris Handžić.

Momčadi tri kola prije kraja prvenstva imaju po 62 boda. Zrinjski će igrati kod kuće sa Širokim Brijegom, u gostima kod Sarajeva te u posljednjem kolu u Mostaru s Krupom. Željezničara očekuje gostovanja kod Radnika i Širokog Brijega te u posljednjem kolu sarajevski derbi na Grbavici.

U slučaju jednakog broja bodova gledaju se međusobne utakmice ove sezone, a tu je u prednosti Zrinjski koji ima dvije pobjede dok su dva susreta okončana remijem.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije