Nusmir Fajić

Zrinjski je pod većim pritiskom

14.04.2018.
u 08:50

Nogometaši Krupe, nakon silovite pobjede 4:0 u polufinalu Kupa Bosne i Hercegovine protiv Zvijezde 09, s puno samopouzdanja dočekuju Zrinjski. Stasiti napadač Krupe Nusmir Fajić ističe kako je ova pobjeda širom otvorila vrata plasmana u finale i borbe za trofej, ali kako to ne znači da će momčad iz kanjona Vrbasa igrati opušteno u nastavku prvenstva BiH.

- Iako nam je sigurno Kup BiH u prvom planu i prioritet jer imamo priliku osvojiti pehar te izboriti plasman u europska natjecanja, to ne znači kako ćemo u prvenstvu BiH igrati opušteno. Svaki nogometaš koji dobije priliku protiv Zrinjskog pokušat će je u potpunosti iskoristiti i pružiti što bolju izvedbu. Drago mi je zbog mojih pogodaka, oni su značajni za svakog napadača i nastojat ću tu seriju nastaviti i protiv prvaka. Zrinjski je pod pritiskom, bori se za naslov, dok smo mi rasterećeni i tu vidim našu priliku ostvariti dobar rezultat. Mostarci su sigurno kvalitetni i bit će teško - istaknuo je Nusmir Fajić.

Trener Slobodan Starčević nije želio o sastavu iako je moguće da će biti određenih promjena u sastavu pred dolazak aktualnog prvaka.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije