novi izazovi

Zrinjski doznao pet potencijalnih protivnika u kvalifikacijama za Ligu prvaka

HŠK Zrinjski
13.06.2022.
u 16:02

HŠK Zrinjski se priprema u Sloveniji za nove izazove u kvalifikacijama za Ligu prvaka. A danas su obavijestili javnost o pet potencijalnih protivnika u prvom pretkolu.

Plemići kao prvaci Bosne i Hercegovine kreću od 1. pretkola kvalifikacija za LP. A mogući protivnici na prvoj prepreci će im biti Qarabag (Azerbejdžan), Sheriff (Moldavija), Slovan (Slovačka), Lincoln Red Imps (Gibraltar) ili Shamrock Rovers (Irska).

Zrinjski neće imati status nositelja, a svakako da žele izbjeći tim Sheriffa koja je prošle sezone napravila pravu senzaciju pobijedivši Real Madridu grupnoj fazi, a u kvalifikacijama Dinamo i Crvenu Zvezdu. Qarabag i SLovan sigurno bi bili mnogo teži protivnici za Plemiće u odnosu na Lincoln i Shamrock.

Protivnika će klub iz Mostara saznati sutra u 12 sati kada je zakazan ždrijeb, prenosi N1.

Prvi mečevi na rasporedu su 5. ili 6. srpnja, a uzvratni sedam dana kasnije.

Ekipa Sergeja Jakirovića krenula je s pripremama u Sv. Martinu na Muri, gdje će boraviti do 22.06. i odigrati tri prijateljske utakmice. Već 15. lipnja igraju protiv slovenske Mure. Tri dana kasnije protivnik će im biti NK Varaždin, dok će posljednji susret u Sloveniji odigrati sa trećoplasiranim timom iz prošlosezonskog prvenstva Sjeverne Makedonije – Shkendijom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije