Bakina suspenzija

Zrinjski će se žaliti na kaznu

23.03.2018.
u 08:30

Prilično je prometno jučer bilo u prostorijama HŠK Zrinjski. Momčad je otišla na mini pripreme u Međugorje, dok je zgusnut raspored obveza imao i šef struke Blaž Slišković.

Japanci u posjetu

Novinari japanske državne televizije NHK jučer su za svog sugovornika imali trenera aktualnog prvaka BiH Blaža Sliškovića. Ipak, Japance nije previše zanimao Zrinjski koliko Bakin odnos i iskustva koja je on imao s Vahidom Halilhodžićem, sadašnjim izbornikom Japana. Baka je o Vahi rekao lijepe stvari, ispričao i nekoliko anegdota iz zajedničkih igračkih dana. Nećemo otkrivati o čemu su sve japanski kolege razgovarali sa Sliškovićem, koga to zanima, može taj mini dokumentarac potražiti na japanskoj televiziji... Mi smo Sliškovića vratili u realnost s pitanjem kako komentira kaznu od 500 KM i jednu utakmicu suspenzije koju je dobio od Disciplinskog povjerentsva Nogometnog saveza BiH.

- Naš klub i ja žalit ćemo se na ovu kaznu. Angažirat ću odvjetnika, imamo pravo na taj korak i to ćemo iskoristiti. Moja izjava u Banjoj Luci možda je za nekoga zvučala oštro, ali je bila i uopćena. To što sam rekao kako je sudac dobio naredbu iz Sarajeva da se utakmica igra, ne znači da sam rekao da je naredba stigla iz Nogometnog saveza. Ako se netko tu pak pronašao prozvanim, što ja tu mogu.

Nikoga nisam osobno omalovažavao ili vrijeđao, to se može lako provjeriti. Tražit ćemo da se provede analiza oko te utakmice, prvenstveno je li glavni sudac s kapetanima dviju momčadi po pravilima testirao teren prije utakmice bacanjem lopte na teren - ukratko je kazao Slišković.

Momčad u Međugorju

Slišković nije puno komentirao predmet koji je otvoren nakon derbi utakmice Zrinjski - Željezničar, nakon koje je Baka također bio kritičan.

- Očitovat ću se i o tom slučaju, toliko o tom konkretnom slučaju za sada mogu reći, dodao je Slišković.

Momčad Zrinjskog jučer je obavila trening te je otputovala na mini pripreme u Međugorje. Zrinjski će u Međugorju boraviti do subote, u nedjelju se vraća u Mostar na jednodnevni odmor, dok u ponedjeljak ponovno putuje na isto odredište, gdje će se zadržati do derbija sa Širokim Brijegom.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije