LIGA 13

Zrinjski bi pobjedom Čapljini uzvratio za prethodne poraze

zrinjski
Stojan Lasić/VLM/Pixsell
02.11.2013.
u 15:30

Zrinjski je domaćin Čapljini protiv koje je proteklih sezona redovito gubio. Bit će to prigoda uzvratiti sastavu Gorana Perića

Večeras se igraju svi susreti 3. kola Lige 12 košarkaša BiH. Neporažene momčadi u protekla dva kola Sloboda, Mladost i Varda na putu su novog uspjeha. Tuzlacima u goste stiže Spars, momčad koja ih je prošle sezone ostavila iza sebe u borbi za prvu ligu BiH. Od tada su se okolnosti dosta izmijenile. Tuzlaci su doveli novoga trenera i imaju nekoliko novih igrača, a što im daje i velike izglede da uzvrate Sarajlijama. Susret će se igrati u maloj dvorani sportskog zdanja Mejdan. Mladost iz Mrkonjić Grada ugostit će solidni sastav Kaknja. Mrkonjićani su dobro ušli u ligu, upisali obje pobjede, ali će morati dobro zapeti ako žele pobijediti iskusni sastav Kaknja. Varda iz Višegrada odlazi u goste novom prvoligašu Građanskom iz Bijeljine.

Očekuje se zanimljiv susret u kojem Višegrađani važe za favorita, ali tu ulogu moraju potvrditi na parketu jer će imati protiv sebe protivnika koji će nastojati iskoristiti prednost domaćeg parketa i doći do prve prvenstvene pobjede. Zrinjski je domaćin Čapljini, protiv koje je proteklih sezona redovito gubio. Bit će to prigoda Mostarcima uzvratiti sastavu Gorana Perića koji ove sezone nije ni sjena prošlogodišnje momčadi i ako ne angažiraju jednoga braniča, bit će im vrlo teško u nastavku natjecanja. Sastav Posušja ugostit će Radnik iz Bijeljine koji je u protekla dva kola doživio oba poraza. Igrači Tihomira Mustapića važe za velikog favorita i na putu su druge prvenstvene pobjede. Starijem sarajevskom klubu Bosni u goste stiže Leotar iz Trebinja. Uvijek su susreti ovih momčadi bili zanimljivi gdje god da su se igrali. I jedna i druga momčad imaju nakon dva kola po jednu pobjedu. Parovi 3. kola, 2. studenoga: OKK Sloboda – Spars 19, Mladost – Kakanj 19, Građanski – Varda HE 19.30, Zrinjski – Čapljina Lasta 19, Posušje – Radnik BN Basket 19, Bosna BHT – Swisslion Leotar 17.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije