Premijer liga BiH

Zrinjski bez problema do pobjede protiv Krupe

Foto: Stojan Lasić
1/2
16.05.2021.
u 19:17

Nogometaši Zrinjskog danas su na svom terenu pobijedili Krupu s 3:1 u okviru 31. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Zrinjski je do prednosti u ovoj utakmici mogao već u trećoj minuti kada je sudac svirao penal. Odgovornost s bijele točke preuzeo je Nemanja Bilbija koji je šutirao, ali je pogodio prečku i ostalo je 0:0.

Međutim, već desetak minuta kasnije Zrinjski je uspio doći do prednosti. Jakovljević je ubacio s desne strane, a loptu glavom u svoju mrežu šalje Pavlović za vodstvo domaćeg tima, piše Sportsport.ba.

U 26. minuti Ćivić je u svom kazenom prostoru srušio Tičinovića, a sudac je ponovno pokazao na bijelu točku za domaći tim.

I ovaj put loptu u ruke uzeo je Bilbija iako je promašio prvi penal. No, iskusni napadač Zrinjskog ovaj put je panenkom sjajno prevario golmana Krupe i pogodio za 2:0.

Ipak, Krupa se na kraju utakmice uspjela vratiti u utakmicu. Gosti su u 38. minuti uspjeli smanjiti na 2:1 kada je Palić šutirao glavom, lopta je zakačila Jakovljevića i prevarila golmana Varvodića i završila u mreži Zrinjskog.

Gosti su dobro otvorili i drugo poluvrijeme i zaprijetili su već u 50. minuti. Muminović je dobro šutirao s dvadesetak metara, ali lopta odlazi pored stative gola Zrinjskog.

Samo četiri minute kasnije Plemići su kaznili goste za ovaj promašaj. Domaći su odigrali odličnu akciju kada je Juranović ubacio s lijeve strane, loptu kroz noge propustio je Bilbija, a mrežu Krupe za 3:1 pogodio je Bašić.

Nakon ovog gola Zrinjski je uspio usporiti ritam igre. Novu šansu vidjeli smo u 71. minuti kada je jedan od veznjaka domaćih pokušao sa 25 metara, ali je golman Krupe bio siguran.

Do kraja utakmice nije bilo većih uzbuđenja u Mostaru, te je na kraju Zrinjski uspio da slavi sa 3:1.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije