Rezultati sedmog kola

Zrinjski bez primljenog pogotka i dalje na čelu Premijer lige

BiH,08.08.2015.Mostar Stadion Bijeli brijeg,  Prvetvena nogometna utakmica   Zrinjski - Travnik 1-0 Photo:Stojan Lasic
09.09.2015.
u 18:57

U Premijer ligi Zrinjski je ostao na čelu, dok je Velež i dalje prikovan na dno i očekuje ga žestoka borba za ostanak u ligi.

Rudar Prijedor – Zrinjski 0:1

Mostarci ostaju na čelu Premijer lige BiH nakon još jedne vrijedne pobjede. Iako su imali mnoštvo prilika, zabili su samo jedan pogodak i to u 41. minuti pogotkom Todorovića. Prigode su se nizale kao na traci, ali promjene rezultata nije bilo. S gol razlikom 6:0 Zrinjski i nakon 7 kola ne zna za poraz, i na vrhu je Premijer lige.

Čelik – Široki Brijeg 2:1

Već u drugoj minuti Čelik je protiv Širokog Brijega vodio 1:0 pogotkom Dedića, čime je unatoč napadima Širokobriježana završeno prvo poluvrijeme. U drugom poluvremenu Čelik odolijeva napadima i u 85. minuti kažnjava promašaje Širokog i zabija za 2:0. Širokobriježani su smanjili na 2:1. Ovom pobjedom Čelik se priključio vrhu ljestvice

Velež – Mladost DK 0:0

Velež je ostao prikovan na dno, iako je pobjeda bila imperativ. Domaći teren ni inicijativa igrači Veleža nisu iskoristili.

Vitez – Olimpic 1:2

Olimpic je poveo već u 26. minuti golom Muharemovića, a gosti su na poluvrijeme otišli s prednošću. U drugom poluvremenu Vitez je preko Filipovića izjednačio za 1:1 i nakon toga kreće nalet domaćina. I umjesto do pobjede, Vitez prima pogodak i gubi u sudačkoj nadoknadi. Domaćini su tražili zaleđe, ali ono nije suđeno.

Radnik – Drina 1:0

U jednoj miroljubljivoj utakmici, domaćini su pobijedili rezultatom 1:0. Gol je na otvaranju drugog poluvremena postigao Obradović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije