AL AIN U FINALU

Zoran Mamić postao hit u UAE-u: euforija trese navijače!

Foto: Reuters/Pixsell
1/3
19.12.2018.
u 10:28

Nevjerojatno je što su moji igrači napravili, kakvu su energiju pokazali i ljubav prema nogometu, bili su podrška jedni drugima. Zaslužili su uživati u ovom trenutku - rekao je Zoran Mamić

Zoran Mamić postao je jedna od najomiljenijih osoba u Ujedinjenima Arapskim Emiratima. Hrvatski trener odveo je Al Ain u finale klupskog SP-a gdje čeka pobjednika dvoboja Real Madrid - Kashima Antlers. 

Utakmica između europskog i azijskog prvaka igra se u srijedu u 17.30 sati. U polufinalnoj utakmici Mamićev Al Ain pobijedio je južnoameričkog prvaka River Plate nakon jedanaesteraca sa 7:6 (2:2). 

- Ovo je sjajan uspjeh, najveći rezultat u povijesti države i kluba. Ponosan sam što sam dio ovoga - istaknuo je Zoran Mamić i dodao:

- Po prvi put u povijesti osvojili smo duplu krunu, a sada smo izborili finale klupskog SP-a. Mnogima je ovo jedan od najvećih događaja u životu. Finale se igra u Abu Dhabiju na kojem će sigurno biti mnogo navijača Al Aina. Zoran Mamić postao je hit u UAE-u.

- Igrali smo petu utakmicu u 15 dana. Nevjerojatno je što su moji igrači napravili, kakvu su energiju pokazali i ljubav prema nogometu, bili su podrška jedni drugima. Zaslužili su uživati u ovom trenutku - rekao je Zoran Mamić. 

Trijumf Al Aina na domaćem Hazza bin Zayedu pratilo je 21.383. gledatelja. - Imamo četiri dana za oporavak. Moramo ih iskoristiti na najbolji način jer će nam u finalu biti jako teško - zaključio je hrvatski trener.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije