čekaju ga novi izazov

Zoran Bubalo više nije trener HNK Grude

bubalo
01.04.2017.
u 11:22

Zoran Bubalo više neće biti trener HNK Grude, a portalu Grude.com je to potvrdio i sam trener Bubalo. Kako je rekao, njega čeka novi izazovi, i to kao direktora premijerligaša Širokog Brijega.

Bubalo, iskusni nogometni strateg, je zaslužan za jedan od najvećih uspjeha kluba, a to je osmina finala Kupa BiH 2013. godine kada su Grude ispale od Olimpika. Nakon kraće pauze ponovno se vratio u klub i posljednjih godina trudio se najbolje raditi za uspjeh kluba.
 
Prošle godine, Grude su sezonu završile među četiri najbolja u Drugoj ligi FBiH JUG.
Nažalost, ova sezona nije bila ni približno takva, a igrači su bili skoro pet mjeseci bez treninga.
 
- Istina, sinoć sam imenovam za direktora kluba Širokog Brijega i nisam mogao odbiti taj izazov. S mojim Grudama odraditi ću utakmicu u Rami u nedjelju, i vjerujem kako će se naći novo rješenje i moj nasljednik na klupi HNK Grude, rekao je Bubalo za Grude.com.
 
Bubalo je iskusno nogometno ime. Nekad je bio nogometaš Širokog Brijega, kasnije trener mlađih uzrasta. Svojevremeno je trenirao i mlađe uzraste reprezentacije BiH, zatim mostarski Branitelj, pa Posušje. Posljednjih godina najviše je u Grudama.

- Ovaj klub je radio u dosta teškim uvjetima, ali ja mogu samo izreći riječi hvale za svoje igrače. Uistinu sam prihvaćen kao netko tko je cijeli život u Grudama. I da je bilo osigurati bolje uvjete bili bismo pri vrhu Druge lige jug. Sjetite se prošle sezone kad smo bili među četiri najbolje momčadi. Moram istaknuti da su svi prema meni bili korektni. Igrači su davali sve od sebe, vidjeli smo svi da tu ima kvalitete i moram im uistinu zahvaliti na divnih nekoliko godina, istaknuo je Bubalo.
 
Nova uprava Širokom Brijega daje nadu da iskusnog premijeligaša čekaju bolji dani iduće sezone. U Grudama pak sada ide potraga za novim čovjekom na klupi koji će pokušati posložiti momčad za završetak ove sezone.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije