Reprezentacija BiH

"Zmajevi" priželjkuju osvetu Talijanima za ljetošnji poraz u Torinu

13.11.2019.
u 17:05

Zoran Kvržić istaknuo je kako su svjesni da su na neki način izgubili povjerenje navijača, ali da se nada da će doći i podržati ih u petak navečer

Dolaskom stopera nizozemskog Groningena Samira Memiševića, danas je i komplertiran igrački kadar reprezentacije Bosne i Hercegovine koja se već treći dan u Trening centru Nogometnog saveza BiH u Zenici priprema za kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo 2020. godine protiv lidera grupe J reprezentacije Italije.

Susret se u petak u 20.45 sati igra na zeničkom Stadionu Bilino polje, kada će se bh. tim pokušati revanširati za ljetošnji poraz u Torinu (1:2) te nanijeti prvi poraz u ovim kvalifikacijama reprezentacije Italije.

- Mi respektiramo Italiju, ali žalimo što nismo osvojili barem bod u prvoj utakmici u Italiji. Pokušat ćemo im se osvetiti, ali sigurno je da ćemo svi izaći s namjerom da damo svoj maksimum - kazao je na današnjoj pres-konferenciji Eldar Ćivić, lijevi bek mađarskog Ferencvaroša, koji je dodao kako vjeruje da mogu ostvariti dobar rezultat.

Desni bek hrvatskog prvoligaša Rijeke Zoran Kvržić istaknuo je kako su svjesni da su na neki način izgubili povjerenje navijača, ali da se nada da će doći i podržati ih u petak navečer.

Najavio je kako će utakmica protiv Italije, a onda i 18. studenoga u Vaduzu protiv Lihtenštajna, biti dobra prilika da dobiju pravu sliku mogućnosti ovog tima.

- Ova nam je utakmica važna da vidimo možemo li igrati s nekom većom ekipom, kao što je Italija. Mislim da bi nam pobjeda dobrodošla da se napunimo samopouzdanjem za naredne utakmice, a kvalitetu svakako imamo - smatra Kvržić, koji je dodao kako ovaj bh. tim ima veliki potencijali te da i „mlađi dečki koji su tu, opravdavaju povjerenje Roberta Prosinečkog“.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije