Sjajni nogometaš

Zlatan otkrio priču iza brutalne slike o kojoj bruji svijet

ibrahimović lav
18.10.2020.
u 13:25

Zlatan Ibrahimović zabio je oba gola za pobjedu Milana nad Interom 2:1 u gradskom i derbiju četvrtog kola Serie A.

Međutim, kako je to sa Zlatanom čest slučaj, nakon meča više se priča o njegovim eskapadama na društvenim mrežama nego o potezima na terenu, koliko god oni bili sjajni, prenosi Index.

Ibra je, naime, trijumf u jednom od najvećih svjetskih derbija na svojim profilima proslavio objavom fotografije lava, ali ne bilo kakvog, nego onog potpuno umazanog krvlju svoje žrtve koju je ubio i pojeo. 

Krvavi lav koji gleda u pravcu kamere koja ga je uhvatila u takvom trenutku je brutalna scena kojom je Zlatan oduševio milijune pratitelja. Njegova objava ubrzo je postala viralna.

Nakon utakmice Ibrahimović je objasnio zašto je proslavio tom slikom, ali i otkrio da je ona trebala biti objavljena puno ranije: "Ja sam kao taj lav. Želio sam objaviti tu sliku nakon prošlog milanskog derbija. Bilo bi sjajno da sam tada to napravio nakon prvog poluvremena, ali ne i nakon završetka utakmice, hahahaha. Međutim, sačuvao sam je i stavio sa strane do prve sljedeće prilike. Ona je sad došla."

Podsjećamo, prvo poluvrijeme posljednjeg Derbyja della Madonnina, koji se igrao u veljači, završilo je sjajno za Milan. U posljednjih pet minuta prvog dijela Rebić i Ibrahimović zabili su za vodstvo Milana 2:0. Zlatan tada samo što nije stisnuo "objavi" uz sliku s lavom, ali početkom drugog dijela Brozović je golom počeo veliki preokret Intera za pobjedu 4:2. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?