Nekadašnji čelnik kluba

Zlatan Mijo Jelić: Žalostan sam zbog stanja koje je prisutno u NK Široki Brijeg

15.04.2015., Zagreb - Zlatan Mijo Jelic, predsjednik NK Siroki Brijeg. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
11.10.2016.
u 07:00

Na službenoj stranici NK Široki Brijeg pojavio se razgovor sa Zlatanom Mijom Jelićem, koji je više od dvadeset godina obavljao dužnost predsjednika kluba i u čijoj je eri NK Široki Brijeg postigao najbolje rezultate u svom radu, računajući vrijeme od utemeljenja kluba (1948. godine). S neznatnim skraćenjima objavljujemo razgovor.

Gospodine Jeliću, kao čovjek koji je 20 godina uspješno vodio klub, komentirajte sadašnje stanje u klubu s obzirom na to da zbog politički montirane optužnice ne možete biti u Širokome Brijegu, samim tim ni sudjelovati u radu NK Široki Brijeg?

- Mislim da je neodgovorno i neozbiljno što još nije održana Skupština kluba, pa sam zbog toga žalostan. Da je održana do 1. srpnja 2016., kao što je trebalo, klub sigurno ne bi bio u ovakvoj rezultatskoj i upravljačkoj krizi, a novi bi predsjednik i uprava doveli pojačanja, pa danas ne bismo o ovoj temi ni pričali. Ali, bez obzira na to, nogometaši su trebali i morali osvojiti više bodova u dosadašnjem dijelu prvenstva. Jer, oni su među najplaćenijima u ligi...

Cijeli tekst intervju u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije