Zrinjski na Cipru

Žižović: U nogometu ne pobjeđuju uvijek favoriti

23.09.2020.
u 15:51

Nogometaši Zrinjskog spremni su za sutrašnji duel protiv APEOL-a iz Nikozije u sklopu trećeg pretkola Europske lige, nakon što su ranije eliminirali Differdange iz Luksemburga i predstavnika Slovenije - Olimpiju iz Ljubljane.

Trener Mladen Žižović posljednjih je dana gledao neke od utakmica ciparskog predstavnika, nastojeći se bolje upoznati s njihovim kvalitetima. Za Ciprane kaže da su favoriti na ovom susretu, ali ipak vjeruje da se može i iznenaditi.

- Riječ je o kvalitetnom protivniku koji u svom timu ima i dobre individualce. Bez sumnje su bolji tim od Olimpije. Ipak, sportski se nadati i vjerovati da ćemo ostvariti dobar rezultat i proći dalje. U modernom nogometu ne pobjeđuju uvijek favoriti, a naše je da prije svega odigramo dobro - izjavio je Žižović za Anadolu Agency (AA).

Zrinjski je tijekom vikenda bio pošteđen utakmice protiv Širokog Brijega u domaćem prvenstvu, koju će naknadno odigrati.

- Važno je da smo odmorni i da pružimo maksimum. Je li nam to olakšalo posao na Cipru, vidjet ćemo nakon utakmice. Oni su igrali prije tri dana. Imaju i nekoliko ozlijeđenih igrača, što ćemo također pokušati iskoristiti. Plasman u play-off bio bi veliki uspeh za Zrinjski, ali i za bh. nogomet - smatra Žižović.

U odnosu na Ljubljanu, Zrinjski će biti bez Marija Tičinovića zbog crijevne viroze, kao i kapetana Pere Stojkića koji je nedavno postao otac, te vjerojatno iz tog razloga ostao u Mostaru.

- Raduje činjenica da su skoro svi igrači zdravi i spremni - kazao je Žižović.

Utakmica APEOL – Zrinjski igra se u četvrtak s početkom od 20 sati na stadionu GSP u Nikoziji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije