Stigao popis igrača

Zidane potpuno prekrižio Kovačića? Mateo će i Barcelonu pratiti s tribina

Mateo Kovacic
01.04.2016.
u 20:12

Mladi je hrvatski veznjak tako i drugu utakmicu u nizu ostao na tribinama!

"Na teren ću poslati momčad za koju mislim da je najbolja za sutrašnju utakmicu. Do kraja sezone bit će izmjena u momčadi, čitavo vrijeme ću rotirati igrače," rekao je Zinedine Zidane na konferenciji za medije u petak na kojoj je govorio o utakmici s Barcelonom koja se igra u subotu. A nekoliko sati nakon njegove konferencije stigao je i popis igrača na koje Francuz računa, a na njemu ponovno nema Matea Kovačića. Mladi je hrvatski veznjak tako i drugu utakmicu u nizu ostao na tribinama!

Mateo je prvi put ostao izvan momčadi 20. ožujka u utakmici sa Sevillom, a ta je odluka iznenadila sve. Nije bilo nikakvog objašnjenja, igrač nije bio ozlijeđen ni suspendiran, pa su mnogi pomislili da ga Zinedine Zidane zbog nečega kažnjava. Međutim, i drugu utakmicu za redom, ponovno u momčadi nema Kove, pa je logično zaključiti da se u čitavoj priči krije nešto više, piše Goal.

Španjolski i talijanski mediji su se posljednjih dana raspisali o tome da Real Madrid više ne računa na veznjaka, pa da mu je čak dopustio da si sam izabere novi klub. Nakon novog Zidaneovog poteza, čini nam se da u tome itekako ima istine.

Jer Kovačić je od svog dolaska u klub konstantno bio u kadru, sve do prošloga kola i Seville, a sada je bez svog mjesta ostao i protiv Barcelone. Ovo je situacija koja zasigurno zabrinjava i sve hrvatske navijače, jer bliži se Euro, igrači trebaju biti uigrani... Ipak, tješi dio Zidaneove izjave s konferencije za medije - da će do kraja prvenstva rotirati momčad. Možda se Mateo ipak do kraja uspije izboriti za svoje mjesto u momčadi i za više minuta na terenu...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije