Real Madrid

Zidane: Bale nema psiholoških problema, a Ronaldo će i peti puta osvojiti Zlatnu loptu!

ronaldo - bale
01.12.2017.
u 20:52

Real Madrid u subotu gostuje na San Mamesu kod Athletic Bilbaa (20:45 sati), a utakmicu je najavio Zinedine Zidane koji prema svemu sudeći ponovno neće moći računati na Garetha Balea.

Bale se nakon dugotrajne ozljede napokon vratio na teren te je u kup utakmici protiv Fuenlabrade (2:2) bio dvostruki asistent, no čini se kako je pred njime nova stanka, piše Goal.

"Ne vjerujem da je riječ o psihološkim problemima, nego u tome što dugo nije igrao pa je bilo za očekivati da bi se mogla dogoditi neka nova manja ozljeda. Ne radi se ni o čemu ozbiljnom, najvažnije je da se brzo vrati treninzima s momčadi, ali nažalost ne znam kada bi to moglo biti."

Za razliku od Velšanina, uskoro bi spreman trebao biti Sergio Ramos.

"Njegov oporavak ide vrlo dobro. Protiv Athletica ćemo dati sto posto i nemam razloga brinuti o krajnjem ishodu jer i kada nam ne ide dobro na terenu, znamo da smo dovoljno dobri da svaki rezultat možemo preokrenuti u našu korist."

"Na San Mamesu nam nikada nije lako igrati jer Athleticovi navijači stvore ratničku atmosferu u kojoj samo borbenim duhom možete doći do pobjede."

"Momčad je trenutno u odličnom stanju, vidljiv je entuzijazam na treninzima. Za nama su dobri rezultati i veselimo se svakoj nadolazećoj utakmici."

Vratar Athletica Kepa često se spominje u kontekstu dolaska u Real Madrid, kao i Icardi koji briljira u Interu.

"Kepa je pokazao svoje kvalitete, ali u Keyloru Navasu imam najboljeg vratara na svijetu. Nismo još razgovarali o pojačanjima koja bi trebala doći u zimskom prijelaznom roku. Nisam tražio niti jednog igrača jer sada sam fokusiran samo na utakmice, a o transferima ćemo kada za to dođe vrijeme."

Zidane je za kraj dodao kako za njega samo jedan igrač zaslužuje osvojiti Zlatnu loptu.

"Siguran sam da će Cristiano Ronaldo peti puta zaredom osvojiti tu nagradu!"
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije