Incident na terenu

Žestok duel u Kaknju: Nogometašu Metalleghea slomljen nos

15.08.2018.
u 08:29

Nogometaši Metalleghea iz Jajca poraženi su u 1. kolu Prve lige Federacije BiH od Rudara u Kaknju. Domaći su slavili na terenu, ali će, prema svemu sudeći, bodove izgubiti za zelenim stolom, jer je u ovoj utakmici nastupio Adis Goralija, koji je bio pod suspenzijom (prenio kartone iz prošle sezone).

Osim ovog propusta, još dvije stvari su obilježile utakmicu u Kaknju. Prva je pogodak iz 90. minute, koji je po mišljenju gostiju postignut iz zaleđa, a druga je činjenica da domaći nisu štedjeli goste, piše Radio Sarajevo.

"Publika je mogla vidjeti neizvjesnu utakmicu, a domaćin je bio i bezrazložno preoštar, a već u prvom dijelu trener Selimović je morao zamijeniti Danilovića i Tankuljića zbog ozljeda", piše na službenoj stranici kluba iz Jajca.

Uz to, na Facebook stranici kluba objavljena je fotografija ozlijeđenog Danilovića, koji je teren napustio u 29. minuti.  

"Susret u Kaknju bio je žestok. Nekoliko naših igrača zadobilo je ozljede, a još u prvom dijelu Tankuljić i Danilović su morali napustiti igru. Najgore je prošao Danilović kojem je u susretu s Goralijom slomljen nos. Želimo mu što brži oporavak i povratak na teren", piše na Facebook stranici ovoga kluba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije