premijer liga

Željezničar slavio nakon četiri kola

premijer liga
10.09.2016.
u 21:39

Željezničar je s 2:1 pobijedio Krupu u osmom kolu Premijer lige i tako stigao do tek treće pobjede ove sezone, prve nakon četiri kola!

Vodeći je pogodak Željezničar postigao u sedmoj minuti igre, a Ilića je matirao Križman prizemnim udarcem s 30-ak metara, prenosi Goal.com

Iako je Krupa nakon primljenog pogotka bila podređena, uspjela je izboriti penal, a u 27.je minuti siguran strijelac s 11 metara bio Milutinović.

Do pobjede na Grbavici Željo je stigao sedam minuta prije kraja susreta. Marković je nakon kornera primio loptu prsima, šutirao, a lopta se od vratnicu odbila u gol.

Zrinjski je nastavio s dominacijom i s uvjerljivih je 4:0 bio bolji od Čelika. Čelik je u Mostaru izgledao potpuno nemoćno, a utakmica je bila riješena nakon 40 minuta igre.

Golijadu je započeo Todorović koji je u devetoj minuti pogodio iz slobodnog udarca. U 31. minuti Bilbija je ubacio iz kornera, a u strijelce se upisao Petrak.

U strijelce se upisao i Barić pogodivši u 40. minuti za 3:0, a konačni je rezultat postavio Tomić u 68. minuti igre.

Zrinjski je uvjerljivo vodeći s 19 bodova, a Željezničar je peti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?