Premijer liga BiH

Željezničar i Široki odigrali utakmicu bez golova

Fena
26.08.2017.
u 22:03

Nogometaši Željezničara i Širokog odigrali su utakmicu bez pobjednika (0:0) u susretu 6. kola Premijer lige BiH. 
Loša utakmica se gledala na Grbavci. Tek poneka šansa s obje strane malo je za 90 minuta utakmice koja se proglašava jednom od najjačih u državi, piše Sportsport.ba. 

Prvo poluvrijeme ove utakmice nije donijelo gotovo ništa. Oba tima su imala razdoblje igre u kojima su imali veći posjed lopte, ali napadački dio igre kao da nije postojao. Loša, negledljiva i očajna igra viđena je tijekom većeg dijela igre, a tek na kraju prvog poluvremena smo vidjeli dva dobra pokušaja Željezničara. 

Prvi šut u okvir gola imao je Zajko Zeba. Dobro se kapetan Željezničara oslobodio čuvara, ali njegov udarac sa 14 metara lagano brani Luka Bilobrk. Prvih 45 minuta je okončanom pokušajem Asima Zeca. Šutirao je krilni igrač domaćeg tima s nekih 20-ak metara, a lopta je otišla pored gola. 

Veliku šansu na otvaranju drugog poluvremena propustili su gosti. Josip Ćorić je pogodio stativu udarem s 20 metara, da bi zatim Željo ponovno preuzeo terensku nadmoć. Zakarić je imao dobar pokušaj na drugoj strani, ali je njegov udarac iskosa s desne strane dobro obranio Bilobrk. Potom se igra ponovno umirila. Bilo je nekoliko opasnih prilika pred oba gola, ali nedostajao je završni udarac. 
Veliku šansu Široki je propustio u 83. minuti. Menalo je izašao sam pred Kjosevskog, ali pogađa stativu, da bi u narednom napadu Barišić šutirao, a golman Plavih sjajno brani i ponovno spašava svoj tim. 

Do kraja je Željo ostao s igračem manje. Graovac je u 89. minuti isključen zbog dva žuta kartona, a promjene rezultata nije bilo i ostalo je 0:0. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije