Vitez - Radnik

Žele prekinuti "jesensku bajku" Radnika

21.11.2015.
u 06:00

Današnji protivnik Vitežana je momčad koja nije poražena na gostovanju Karačićev pomoćnik Džidić kazao je da su ovaj put, osim već ozlijeđenog Sadikovića i kartoniranog Barišića, svi ostali igrači na raspolaganju

Reprezentativnu stanku nogometaši Viteza posvetili su pripremama za utakmicu s Radnikom, petoplasiranoj momčadi prvenstva. Međutim, ta pozicija i 28 osvojenih bodova ne pokazuje sve ono što Radnika krasi. Naime, Radnik ima isti broj bodova kao Sarajevo na 4. poziciji, dva boda manje od Zrinjskog i samo 3 boda manje od vodećeg dvojca Širokog i Slobode. Uz to, Radnik je neporažen ove jeseni na 7 gostujućih susreta, na kojima je primio samo dva gola.

Dobra forma

- U dobroj smo formi, s nizom dobrih igara i rezultata, u goste nam dolazi vrlo dobra momčad, s dobrim i iskusnim trenerom i s najboljim vratarom jesenske sezone Asmirom Avdukićem. Pa i unatoč svim komplimentima koje Radnik zaslužuje, u ime stručnog stožera i naše momčadi reći ću – Vitez će pobijediti. Želimo, hoćemo i možemo nastaviti uspješan niz dobrih igara, a pobjedom nad Radnikom izborili bismo poziciju kada možemo reći kako ćemo, s velikim postotkom sigurnosti, izboriti ostanak u Premijer ligi. A to nam je, od prve jesenske utakmice, upravo s Radnikom i poraza koji smo tada doživjeli osnovni cilj. "Osvetit" ćemo se Radniku i s 25 osvojenih bodova čekati Široki u Vitezu i putovati Želji u goste, kazao je Jasmin Džidić, pomoćnik šefa struke Viteza, Branka Karačića.

Šef Karačić je ovaj put pred novinare poslao talentiranog Josipa Grebenara i iskusnog Borislava Pilipovića.

- Bit će teško. Međutim, vjerujem u snagu naše momčadi, u odlučnost svakog pojedinca dati sve od sebe, žarom ići na pobjedu i ostvariti je, poručio je Grebenar.

Jaka momčad za bh. prilike

- Protivnik je vrhunska momčad za naše prilike, no mi smo puni samopouzdanja, u našim redovima vlada ona stara "svi za jednog, jedan za sve", tako će biti i protiv Radnika. Našim uvaženim gostima želimo sve najbolje, ali bodovi s ove utakmice ostaju u Vitezu. "Jesensku bajku", kako kaže njihov trener, nakon utakmice ćemo prekinuti, "bajke" više neće biti, optimističan je Borislav Pilipović.

Karačićev pomoćnik Džidić je kazao kako su ovaj put, osim već odavno ozlijeđenog Sadikovića i kartoniranog Barišića, svi ostali igrači na raspolaganju. Nije bio spreman najaviti početnu postavu "zbog određenih dvojbi". Pretpostavit ćemo sljedeću postavu: Tirić, Livančić, Jevtić, Pezo, Pilipović, Muminović, Anastasov, Đurić, Basara, Fajić i Šantić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?