NK Široki Brijeg zatražio službeno očitovanje čelnika 
NS BiH o incidentima na finalnim utakmicama kupa na Koševu

Zasuti uvredama, a postupili pravilno

nogomet
Foto: VL FOTO
31.05.2015.
u 09:54

Nogometaši Širokoga Brijega (i seniori i juniori) postupili su sukladno protokolu, kao i suci obje utakmice, što se vidi i na objavljenim fotografijama

NK Široki Brijeg zatražio je službeno očitovanje Nogometnog saveza BiH o tome tko zapravo (ni)je poštovao protokol na finalnim utakmicama Kupa BiH za seniore (Olimpic – Široki Brijeg) i juniore (Sarajevo – Široki Brijeg) igrane 27. i 28. svibnja na Koševu. Naime, u sarajevskim se medijima podigla neviđena haranga, uz hrpu laži na račun igrača Širokoga Brijega o njihovu navodnom neprimjerenom ponašanju tijekom izvođenja himne BiH, kao i prigodom dodjele medalja i pehara. Klub u dopisu upućenom NS BiH, uz ostalo, navodi: - Nogometaši Širokoga Brijega (i seniori i juniori) postupili su sukladno protokolu, kao i suci obje utakmice, što se lijepo vidi i na objavljenim fotografijama i video-zapisima, te su za vrijeme izvođenja himne mirno i dostojanstveno bili okrenuti svečanoj loži.

Naši igrači i vodstvo bili su zasuti hrpom uvreda ispod svake razine ljudskog dostojanstva kada su pokušali primiti medalje, a pritom su gađani raznim predmetima s tribina. Policija je intervenirala tek nakon što je na tome inzistirao naš direktor Josip Bevanda i omogućila prolaz do svečane lože. Umjesto isprike zbog svega, u sarajevskim medijima potpuno su izvrnuli cijelu priču objavljujući kako je naš igrač Goran Zakarić gađao navijače?! Ne smijemo ni pomisliti što bi bilo da se i najmanji dio svega ovoga dogodio na našoj Pecari (gdje je na obje utakmice Kupa sve bilo na europskoj razini). Sramotno je da se ovakve stvari događaju na finalnim utakmicama Kupa BiH i da se umjesto svečanosti nogometa, na najprljaviji način pokušava baciti ljaga na NK Široki Brijeg.

Gospodo iz Saveza, hoćete li i dalje šutjeti ili ćete se usuditi reći istinu o svemu, kaže se na kraju pisma NK Široki Brijeg upućenog čelnicima NS BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije